it's just temporary

som sagt, det är bara tillfälligt, tills jag vet vad jag vill göra! 

Men åter till hundarna...
Saknaden har varit stor efter lillhusse som har varit på semester en vecka i europa med kusinerna! I Måndags var vi och hämtade honom på stationen i Norrköping. Vi var i god tid innan bara för att ha tiden på våran sida! Plus att vi hade hundarna med oss, och gick med dom en sväng där inne! När vi väl kommer tillbaka till bilen så kommer det ett godståg på spår 1, alltså närmast bilen, jag tänkte lite snabbt ... bära eller brista, så Axa och jag gick upp på perongen bara för att kolla läget! Det gjorde hon med bravur måste jag säga! Ytterligare ett steg fram i miljöträningen :) Och sen var det ganska mycket folk i rörelse så jag är nöjd över henne, hon flippade inte ... men visade lite obehag eftersom det lät ganska mycket och hon inte är riktigt van! :) 

Totte och Enzo är så självsäkra så det är oftast inget problem för dem, men Trötta blir dom då det är såååå mycket mer att hålla reda på! 

Träningen har legat lite nere ett tag för att antingen har det varit för varmt eller så har det rent ut sagt varit skit väder! Men jag hoppas på att det bär av ut snart, funderar lite på några hitta-övningar med Axa, och kanske något spår åt Totte, och kanske Samma för Enzo som för Axa, vet inte riktigt men så är det! :) 



big changes!

Stora förändringar är på gång att ske, nu är frågan!

Egen domän, men ett bra galleri... Hur löser jag det då med en bra blogg? 

Eller blogspot.com / Wordpress.com / Stanna kvar här! 

Vill ändå ha ett bra galleri där jag kan samla alla bilder vi tar, skulle jag lägga upp dem på bloggen, så skulle den nog bli ganska jobbig att läsa + att det skulle ta extremt lång tid att ladda sidan! 

Ge mig förslag ... namn har jag! *tumme upp* 

Något vet jag iallafall ... Hoppas ni alla har det bra därute, en annan har knappt sovit de två senaste nättrena på grund av åskoväder, Hoppas dock på en bättre natt i natt, så vi orkar göra något imorgon! Längtar så förskräckligt till Måndag, då det ska anlända ett paket med kläder åt mig! :)

efter några dagar

efter några dagar av vila, så bestämde vi oss för att åka ut i skogen och träna, och utforska nya ställen! Efter att ha fikat och rastat samtliga hundar så uppkom disskutionen om vad vi skulle hitta på denna gång, Spår? Uppletande? Eller kanske rent av ett litet Sök? Mja... jag vill helst inte spåra med Axa eftersom de senaste två gångerna har gått åt skogen (hihi) Men vi pratade lite om ett motivationsspår! Ska prova det på Axa och se vad hon gör...

men iallafall ... vi skulle valla en korridor för ett uppletande, vilket slutade med två korridorer mitt emot varandra, och en figge i varje! Alla hundar tog dem klockrent! Är supernöjda! Axa gick självsäkert ut i rutan och jobbade sig fram! Sånt gör matte stolt! :) Så nu har vi nog kommit fram till att vi ska nog köra lite Sök mellan varven också!

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer ännu, på eftermiddagen ska vi och fira farfar och sen bort på kvällen! Sen får vi se! Söndag om det blir lite sämre väder, ska vi nog ägna lite tid åt våran bil och mormor och morfars bil! :)

svamp!

haha, sitter vid den värdelösa datorn igen. så NO pictures this time :p
Men iallafall, för er som har andorid-telefoner kan jag rekomendera Runkeeper.
en app som håller koll på sträckan man går osv. En av de bättre, har provat många!
Här kommer gårdagens promenad. ca 4,2 km. Klicka här!

och Svamp hittade vi också lite av, Skogens Guld! Kantareller. mumsigt.
Och eftersom min bror inte var hemma, och vi skulle göra pizza här hemma.
så kom vi överens om att lägga det på pizzan denna gång! *Muuuums*

Idag blir det nog lugnt, alla tre hundar är riktigt trötta, och Axa är väldigt stel!
Kanske att vi badar lite om min feber har släppt! Vi får se vad dagen utlovar.
det bästa med semestertider, inget press och ingen stress! :) 



långpromenader

Långpromenaderna och mycket annat har börjat komma tillbaka igen! Orken och lusten till att åka ut och träna igen är tillbaka, men det är inte för att det är ett måste, utan allt vi gör nu är bara för att det är kul! I helgen som har varit så har vi tagit det mestadels lugnt, har skjutsat omkring på lite folk! Kul att köra bil ju!

Idag har hundarna dock fått en skaplig promenad, har inte haft det så varmt heller så helt perfekt. Tog Lunddalen och en kortare runda men ändå ganska lång, hittade lite kantareller också... vilket är bonus! Men iallafall Vilt var det ute och vandrade i skogen då Axa stressade lite och markerad extremt mycket på vissa ställen! Fina markeringar, men ändå ganska jobbigt då vi tänkt oss en lugn skogspromenad! Men vi tar nya tag snart igen, en långpromenad om dagen ska de iallafall få. Om det så är kl 4 på morgonen för att det är varmt, eller mitt på dagen om det så står som som spön i backen! *tummen upp* Här kan du se dagens promenad! sitter vid min äldre bärbara dator just nu, så kan inte fixa det bättre, men det får duga!

Har lovat mig själv att jag ska dokumentera spår, uppletande, sök och annat, bara för att själv kunna gå tillbaka och se vad och hur vi har gått tillväga! kanske blir lite mer intressant för er också?! :)

RSS 2.0