en fågel viskade i mitt öra!

en liten fågel viskade i mitt öra att dessa snart är hos mig! :D
Bilden är lånad härifrån!
Jag lääängtar, och hoppas att de är precis lika bra som alla säger att dem är!

Spår... åt skogen!

gör om lite här igen, tycker det är kul! Nu väntar jag bara på Photoshop så jag kan redigera mina bilder som jag vill! =)

Idag har vi varit ute en sväng i skogen på förmiddagen, medans det var ganska svalt ute... Tre spår var av en hund spårade sitt spår, resten fick hjärnsläpp! Det tar på dem om de ska sitta i bilen och skälla hela tiden -.- Men så är det ibland, ibland funkar det och ibland inte! Önskar bara att det kunde gå åt rätt håll, så man kan börja på "allvar" med spår igen! :)

Annars har Axa hunnit med att simma i poolen 2 ggr nu, märks på henne då hon rör sig lite bättre, men långt ifrån bra! Det går framåt där iallafall ... plus är väl att hon blir trött av det med! ;)
Återkommer med ny design!

Tisdag - Simmning!

Idag har Axa för första gången fått simma en stund i poolen, syns att hon är väldigt stel i bakbenen, men tyckte hon jobbade på extremt bra ändå! Hon tar ut rörelserna ordentligt ibland och ibland slarvar hon ... frågan är om jag inte ska prova utan flytväst någon gång för att se om hon jobbar bra under hela passet? Njea, kanske inte... flytvästen är ju ändå en säkerhet för henne och mig! :)

Imorgon hade jag tänkt att se till att pappa tankat bilen lite ... så vi kan ta oss ut i skogen och kanske lägga några spår! Så de får jobba lite ... Under Torsdagen kommer det nog inte hända så mycket, eftersom vi ska på begravning, så det kan ju kanske vara bra att de är lite trötta då de ska vara ensamma en stund!
Helgen är det inte planerat så mycket heller, får se vad som händer iallafall ... hoppas ni har en trevlig midssommar! :)

A Monday like this

nu börjar det hända grejjer, mitt efterlängtade körkort är i hamn ... eller vad vi ska säga!! har haft det ni i 4 dagar och har redan hunnit varit ute i skogen en sväng! :) Känns underbart! Idag ska jag ta ytterligare ett stort steg ut i vuxenvärlden! Ska till arbetsförmedlingen och skriva in mig är det tänkt! Ska vara där vi 10 när dem öppnar! :)

Se om jag kanske kan få hjälp att få till ett bra CV också! Så sjukt svårt, när man inte har så jätte mycket att få in! Kanske ni har några tips?

Som jag nämnde tidigare så har vi hunnit med en sväng ut i skogen i helgen (mellan alla förkylningar osv.) Vi fik även med oss mormor, och hundarna fick springa lösa lite om vartannat, ganska kul att se eftersom de inte har fått sprungit lösa på ett bra tag nu .. men det är nyttigt det med! Har ju fått styr på två av tre hundar i kopplet iallafall! :)

Det stora problemet och orosmomentet just nu är Axa och hennes vänster bak tass ... ibland haltar hon till som att hon verkligen har ont! Såg även igår när vi var på tomten och hon sprang lite att det såg ut som om leden var lite lös .. hon ville inte riktigt trampa ner ordentligt?!?! JAg är förbryllad, kanske hon bara har sträckt sig, eller kanske är det värre?! Nu när jag får pengar ska jag iallafall beställa tid för röntgen av henne så får vi se vad det säger!

Ska kolla över tempen i poolen idag med, är det över 17grader så ska vi nog simma lite! Får se, jag är ju fortfarnade dyngförkyld och mina bihålor värker, inget jag är glad över ... men vad gör man?

hoppas ni alla har det bra där ute! :)

blogg torka!

känner att vi lider lite av en bloggotrka igen ... det har inte hänt så jätte mycket veckan som har varit, iallafall inte för hundarna. Utan för mig närmare bestämmt, Studenten är avklarad! Och jag måste säga att det är allt en konstig känsla att man nu har insett att skolan är slut 4 ever, eller ja kanske inte men vem vet!? :) Oh det händer så mycket just nu .. samtidigt som jag söker jobb, så är körkortet så gott som klart! Klarade teoriprovet igår (Läs måndag 13/6) Nu har jag bara körningen kvar, men det är ju den lätta delen!

I Takt med att mitt körkort blir klart, så ska jag se till att hundarna kommer få mycket mycket mer, eftersom jag inte alltid vill gå inne i samhället (även om det är nyttigt, så är det lika många gånger jobbigt) Så kan vu mitt på dagarna när alla andra jobbar, åka ut i skogen och bara ha kul! :) Såklart måste jag bilen vara tankad men ändå! Kommer nog få jobba i sommar iallafall, även fast jag inte har ett jobb! *tummen upp* 

Men jag lovar att från och med nu, så kommer det handla mycket mycket mer om hundarna, som denna blogg är till för! :) 

Over'n out!

2 dagar kvar!

lika mycket som har hänt så har ingenting hänt känns det som just nu ... allt bara rullar på i sin egen takt och vi hänger inte riktigt med! Men iallafall helgen som var blev en långhelg för oss alla i familjen, och vi hade tänkt göra så mycket, men inte ens hälften hände, på grund av lite dåliga nyheter. Men vad gör man? Dessutom var det extremt varmt så det gick inte att göra något!

Vi rensade lite på tomten, och körde detta till tippen. Och sen i måndags eftermiddag åkte vi ut i skogen en stund... Totte och Enzo fick bara gå en sväng i blandad terräng, vilket var extremt nyttigt för dem. Axa fick där emot prova ett uppletande, gick sådär men hon plockade ändå ett föremål, även om hon inte bar det till mig. Kan inte ställa så höga krav på henne, eftersom det är något vi inte lagt någon vikt på att träna heller. Sen fick hon ett sök på Pappa dock, men det gick super duper mega bra, hon gick klockrent i rutan! Jag är iallafall nöjd, vilket hon också var! :) Fick även med mig mamma och och övningsköra en sväng, första gången mamma sitter brevid! Så nu är det avklarat med!

Tisdagen bestod för min del av Halkbanan! AS KUL!!! :D Gick riktigt bra med, så den delen är nu också avklarad och godkänd! Nu är det bara lilla uppkörningen kvar innan proven! Börjar bli lite smått nervös nu! Men det ska nog gå! 

Först och främst ska vi ta studenten på lördag! :) Sen ska jag ev ringa på ett jobb, så man kanske kan få in lite pengar i sommar, plus att hundarna kommer få ett helt nytt liv, mer långpromenader, och ett mer strukturerade träningspass! :)

RSS 2.0