efter några dagar

efter några dagar av vila, så bestämde vi oss för att åka ut i skogen och träna, och utforska nya ställen! Efter att ha fikat och rastat samtliga hundar så uppkom disskutionen om vad vi skulle hitta på denna gång, Spår? Uppletande? Eller kanske rent av ett litet Sök? Mja... jag vill helst inte spåra med Axa eftersom de senaste två gångerna har gått åt skogen (hihi) Men vi pratade lite om ett motivationsspår! Ska prova det på Axa och se vad hon gör...

men iallafall ... vi skulle valla en korridor för ett uppletande, vilket slutade med två korridorer mitt emot varandra, och en figge i varje! Alla hundar tog dem klockrent! Är supernöjda! Axa gick självsäkert ut i rutan och jobbade sig fram! Sånt gör matte stolt! :) Så nu har vi nog kommit fram till att vi ska nog köra lite Sök mellan varven också!

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer ännu, på eftermiddagen ska vi och fira farfar och sen bort på kvällen! Sen får vi se! Söndag om det blir lite sämre väder, ska vi nog ägna lite tid åt våran bil och mormor och morfars bil! :)

Kommentarer
Postat av: J & A

Härligt och läsa att hon varit så duktig! Vad stolt man blir som matte. ;)

2011-07-19 @ 21:47:21
URL: http://akiralipton.wordpress.com
Postat av: Elin

Vilka sötnosar! :)

2011-09-05 @ 15:39:48
URL: http://fluffmonster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0