NU!

Nu börjar det hända lite grejjer, tror jag har hittat en färg som jag tycker om! Dock inte säker ännu, kommer nog hinna ångra mig några gånger! Har ju en uppgift ligger och släpar lite sedan 1:an i webbdesign, och har då valt att ändra om lite på min egen blogg! Så snart kommer det ske lite drastiska förändringar! :) 

Jäkla ovärd vecka i skolan, har tre lektioner idag, varav hål på 2,5timma mitt på dan! imorgon kan jag ev bli helt ledig, torsdag två lektioner mitt på dagen och fredag 1 lektion på förmiddagen! Känns såå underbart, iof så är det en mjukstart efter lovet men ändå .. tror att Axa och jag skulle behöva en paus från varandra igen ... hon har blivit så mattig i och med löpet, visst är det underbart att hon är en matte hund, men vid löpen går det lite över styr tycker jag allt! Men det är ju bara att stå ut, Hon är ju på väg in i Höglöp nu med! ;p

Snacka om att Totte och Enzo har liiiiiiite svårt att låta henne vara ifred .. men så länge hon är lugn så är de det med! Har ju lösningen att någon ev får sova hos mormor och morfar ett par dagar med Totte och Enzo om det skulle bli allt för jobbigt!

Blev en liten uppdatering iallafall! Hihihi, ha en underbar Tisdag!

När man pratar om trollen!

Eller är det inte så, när man pratar om trollen står de i farstun?!  Lite så tror jag nog fasen att det är! :) För lilla fröken LÖPER, ÄNTLIGEN!! Trodde nog aldrig att jag skulle bli så glad över ett löp, men nu är det igång! 7 månader denna gång ...

Ska försöka ändra lite på designen eller göra om helt, Hold on, det kommer vart efter! :)

2011-04-19

kan nästan tro att det är sommar redan! har ca 15-18grader i solen, och har haft det i två dagar nu! Såå härligt! :) Det märks att hundarna trivs nu med, när de kan vara på tomten nästan hela dagarna! Lov har vi också nu, och Körkortet är snart i hamn känns det som! Det är så underbart att känna att man är på gång äntligen, inte för att jag har bråttom men det vore skit skönt att ha det nu!

Det är mycket plugg som förgyller dagarna, har trappat ner lite nu (lov är ju ändå lov!) Men ska ta och offra några timmar imorgon och försöka få så mycket som möjligt klart nu!

Har stojjat en heldel med hundarna ett par dagar, skogen har vi inte riktigt hunnit och orkar med, varken vi eller hundarna! Men har iallafall tränat lite med Axa och provat kampen som belöning och för första gången på ca 1,5-2 år så tar hon tag i kampen och kanpar som en dåre! känns underbart att inte alltid behöva godiset som belöning! Just nu så tar vi ändå det ganska lugnt vi väntar fortfarande på att Axa ska börja löpa, om hon inte redan har gjort det och vi har missat det totalt ... men det känns ju inte som en sak som man kan missa bara sådär! :)

april månad!

Är en ganska underbar månad igentligen ... härliga färger osv, men vädret hittils har varit ganska bra! Men lite svårt att avgöra om det ska bli regn, som idag! Idag är första gången jag går i piratbyxor ute! ;p ska inviga våren på allvar nu!

Helgen som har varit har varit riktigt bra! Fredags tog vi det bara lugnt efter en hel arbetsvecka och skolvecka såklart! Sen på lördag morgon drog vi till katrineholm, mamma och bror ville kolla på Innebandy (de spelade cup där i helgen) Och pappa och jag tog hundarna och gick med dem ... en promenad på ca 1 timme, med massa nya lukter och intryck som heter duga, Axa gick till och med ner i en sjö och trodde hon skulle få bada! ;p ganska härlig med tanke på att de var riktigt trötta efter det! För på kvällen där sen var vi bortbjudna och inte kunde ha med oss dem ... så de fick vila hemma några timmar istället, det gick absolut ingen nöd på dem! ;)

igår var en ritkigt slö dag, vi gjorde inget av det vi hade tänkt mer än att byta däck på bilen (det var jag!) och pappa fixade iordning bror cykel! ganska skönt det med ... men ligger efter med några uppgifter i skolan nu och det är mindre bra, men det löser sig nog! ;)



en bild som jag tog i fredags kväll! Så hilma vackert!


totally confused

det var ett tag sen nu ... men finns det någon anledning att skriva om det inte finns något att skriva om? :) Iallafall så har jag bestämt mig nu för att börja köra lite lydnad med hela bunten, kommer ju bara ut i skogen på helgerna med lite tur nu mera så ge dom lite att fundra på i veckorna är kanske inte helt fel ... Det har varit ganska lugnt ett tag nu, jag har fått mera tid att ta tag i körkortet, har haft 2 körlektioner nu ... tycker det går ritkigt bra! Teorin går betydligt sämre ...

I Helgen så var vi ute i skogen och spårade med hundarna igen ... Bror hade med sig en kompis, så de två drog iväg och la ett spår åt Totte, ca 400-500 meter, han flamsar en heldel .. tror det beror på att han är såå ivrig! Men han löste det hela riktigt bra (som han alltid har gjort hitills..) Enzo fick för första gången ett spår på ca 200-300 meter, och han jobbade riktigt bra, han var konsentrerad och kollade av, sen är han lite flumm men det har han alltid varit, men som sagt det var en skillnad idag mot tidigare gånger! :) Axa fick ett spår på ca 400 meter, men spårade inte alls av någon anledning ... påsläppet gick riktigt bra, sen var hon totally confused ... pappa gick med mig och visade var första apporten låg, för att se om hon tog upp det där ifrån, men hon käkade bara gräs och jagade skogsmöss så va avbröt istället för att tvinga henne att arbeta ... Lite synd det där, men det har å andra sidan alltid varit lite varannan gång!

På kvällen sen hade bror match i linköping, och mamma och pappa skulle iväg på fest! Så blev ensam några timmar innan Bror och hans kompisar kom hit för att käka pizza ( Jag fick faktiskt med smaka! ) och spela dator ... När sen mamma och pappa kom hem mellan 12 och 2 så startades Wii:t och vi spelade bowling fram tills halv 4, sen ut med hundarna och gå och sova ... lika med lååång sovmorgon, vaknade runt halv 11 och då hade inte ens hundarna börjat fundera på att gå upp! ;)

Det har varit en bra helg, det enda jag har missat är att plugga .. men det tar jag nog igen idag ... blir hemma från skolan ... känner mig febrig och mår lite illa! Inte alls bra, kanske bara är rent och skär utmattning det vet man ju aldrig ... men som det känns just nu vågar jag nog inte chansa! Aja, Ha det bra mina vänner! :)

RSS 2.0