A Monday like this

nu börjar det hända grejjer, mitt efterlängtade körkort är i hamn ... eller vad vi ska säga!! har haft det ni i 4 dagar och har redan hunnit varit ute i skogen en sväng! :) Känns underbart! Idag ska jag ta ytterligare ett stort steg ut i vuxenvärlden! Ska till arbetsförmedlingen och skriva in mig är det tänkt! Ska vara där vi 10 när dem öppnar! :)

Se om jag kanske kan få hjälp att få till ett bra CV också! Så sjukt svårt, när man inte har så jätte mycket att få in! Kanske ni har några tips?

Som jag nämnde tidigare så har vi hunnit med en sväng ut i skogen i helgen (mellan alla förkylningar osv.) Vi fik även med oss mormor, och hundarna fick springa lösa lite om vartannat, ganska kul att se eftersom de inte har fått sprungit lösa på ett bra tag nu .. men det är nyttigt det med! Har ju fått styr på två av tre hundar i kopplet iallafall! :)

Det stora problemet och orosmomentet just nu är Axa och hennes vänster bak tass ... ibland haltar hon till som att hon verkligen har ont! Såg även igår när vi var på tomten och hon sprang lite att det såg ut som om leden var lite lös .. hon ville inte riktigt trampa ner ordentligt?!?! JAg är förbryllad, kanske hon bara har sträckt sig, eller kanske är det värre?! Nu när jag får pengar ska jag iallafall beställa tid för röntgen av henne så får vi se vad det säger!

Ska kolla över tempen i poolen idag med, är det över 17grader så ska vi nog simma lite! Får se, jag är ju fortfarnade dyngförkyld och mina bihålor värker, inget jag är glad över ... men vad gör man?

hoppas ni alla har det bra där ute! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0