2011-04-19

kan nästan tro att det är sommar redan! har ca 15-18grader i solen, och har haft det i två dagar nu! Såå härligt! :) Det märks att hundarna trivs nu med, när de kan vara på tomten nästan hela dagarna! Lov har vi också nu, och Körkortet är snart i hamn känns det som! Det är så underbart att känna att man är på gång äntligen, inte för att jag har bråttom men det vore skit skönt att ha det nu!

Det är mycket plugg som förgyller dagarna, har trappat ner lite nu (lov är ju ändå lov!) Men ska ta och offra några timmar imorgon och försöka få så mycket som möjligt klart nu!

Har stojjat en heldel med hundarna ett par dagar, skogen har vi inte riktigt hunnit och orkar med, varken vi eller hundarna! Men har iallafall tränat lite med Axa och provat kampen som belöning och för första gången på ca 1,5-2 år så tar hon tag i kampen och kanpar som en dåre! känns underbart att inte alltid behöva godiset som belöning! Just nu så tar vi ändå det ganska lugnt vi väntar fortfarande på att Axa ska börja löpa, om hon inte redan har gjort det och vi har missat det totalt ... men det känns ju inte som en sak som man kan missa bara sådär! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0