so happy!

är så glad idag så det är inte sant! :) En fredag brukar ju innebära en lektion hem och gå med hundarna sova några timmar och sedan ut med hundarna igen ... ungefär! Men inte idag! Pappa slutade tidigare idag .. så vi plockade på oss lite fika och drog iväg ut i skogen! Härligt, fast det blåste och va lite små kallt! Men vad gör det?

vi tog ut hundarna så de fick springa av sig det värsta och sedan gav vi oss ut och la tre spår! Pappa gick åt Axa, Mamma åt Enzo och jag gick åt Totte! Vilket blev med bravur ... Enzo är som alltid lite flamsig i spåret, men idag satte han igång och jobbade med nosen direkt! Underbart att se! :) Han fick vara offer för att gå först ... Axa var näst på tur, och hon tuffade iväg i kärnan direkt ... höll nästan på att svimma men så var det! Och spårade riktigt bra, lite snurrigt på slutet men hon blev dock trött! :)

Totte fick ett på 200-300 meter, en spetsvinkel ... men annars väldigt lätt! Men han tappade bort sig i vinkeln ... och var väldigt virrig i början av spåret och gick över första apporten .... men sansade sig efter några meter och tuffade på rätt spår ... :) Kan inte påstå något annat än att jag är nöjd över trollen idag! :) 

Nu ligger de på soffan och sover efter en omgång mat! Ha en trevligt Fredag där ute! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0