nu!

det har hänt ganska mycket de senaste dagarna, så har inte orkat skriva något... tyvärr är det nog heller inget vettigt!

Men iallafall i fredags förra veckan var vi i söderköping och kollade på innebandy, bror och hans lag skulle spela, vilket slutade med vinst vilket är väldigt kul! Sen lördagen tog vi det bara lugnt, städade och långpromenad med hundarna! Söndag i all ära åkte vi till farmor och farfar, fick lite mat och så skulle vi se lite ishockey ... Hundarna skötte sig jätte bra, iallafall Axa som till slut la sig ner och somnade! :) 

Sen fick vi ju ett återfall eller vad ska vi säga ... Snö ett par cm, som nu är borta lika fort som det kom, men nu är det nästan helt snöfritt ute! vilket också innebär att pappa och jag funderar på att åka ut i skogen på söndag och kolla hur det ser ut, om man kanske kan lägga några korta spår åt stollarna, för det är vad de är just nu ...

lördagen går åt att rasta hundar och kolla på innebandy igen ... måste ju stötta lagen så de kanske får en vinst till! Ja .. idag då, torsdag ... projektarbetsdag på skolan, känner inte alls för att gå dit ... kan ju göra mitt arbete lika bra hemmifrån! Anledningen till dessa dagar är ju Alla andra klasser som kör projekt som inte har haft det på schemat som vi har haft! Jaja ... kanske går upp en stund sen! Ska dock försöka få så mycket som möjligt gjort innan jag går iväg! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0