Lov!

Vi tog en promenad igår kväll, runt slottet och lite krimskrums vägar ... bara för att hundarna skulle få lite nya lukter att underhålla sig med! Vi passerade även en lite lekpark, där jag och Axa passade på att klättra lite och hålla på en stund, det är sjukt hur possitiv hon är till sånt nu mera! Det är skit kul att se henne, hon hoppar upp på ett bord och sitter och viftar på svansen! Mitt lilla hjärta! :) 

För ett tag sen så hade hon nog inte ens funderat på att gå upp! Blir så stolt när hon går framåt själv, och vill! Är lite taggat tills vi kan dra igång i skogen igen faktiskt! 

För övrigt är det ganska hädelselöst just nu, jag har lov nu i en vecka, men känns inte som att det är lov iallafall! Men imorgon så ska jag till en Kompis och fira henne, hon bli 19 till helgen, så det är lite kul! Sen är det lugnt tisdag och onsdag, sen ska bror ha ett par kompisar här och lana, vilket innebär att jag tyvärr får låna ut min dator, men tror pappa kan fixa en som jag kan låna! :) Annars kommer det inte hända så mycket! 

Provade ett par ingångar med Totte igår och har är helt otrolig denna hund! Jag ska fasen köra och se hur långt vi kommer! Vore lite häftigt att komma någonstans med honom, får se! Lydnaden tar ju ett tag att lära in iallafall så ... Axa går framåt, men det är sakta ... Jag har börjat med att försöka få henne att ligga lite längre stunder än 3 sec! Så vi får se! :)

Kommentarer
Postat av: Lina

Underbart att det går så mycket bättre med vovvarna nu! Härligt att läsa!

2011-02-23 @ 21:00:06
URL: http://www.sheltietassar.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0